preskoči na sadržaj

Osnovna škola Kloštar Podravski

Login
Tražilica
UČENICI

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.

 UDŽBENICI 

 2023./2024.

osigurava Ministarstvo, znanosti i obrazovanja

♦ DRUGI OBRAZOVNI MATERIJALI  2023./2024.

osigurava roditelj

♦ VOZNI RED AUTOBUSA 23./24.

UČITELJI
ŽUPANIJSKI PROJEKTI

Korisni linkovi

 

Anketa o profesionalnim namjerama učenika OŠ školska godina 2022./2023. 

http://upitnici.hzz.hr/index.php?r=survey/index&sid=588851&lang=hr

 

Kalkulator bodova

https://www.srednja.hr/srednja-kalkulator/

 

Popis predmeta posebno važnih za upis

https://ucenici.com/popis-predmeta-posebno-vaznih-za-upis/

 

Broj bodova potrebnih za upis

https://www.upisi.hr/docs/Broj_bodova_potrebnih_za_upis.pdf

Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 2. 2015.

Ukupno: 182032
ŠKOLSKO ZVONO

⇒  I. - IV. r.

⇒  V. - VIII. r.

 

RASPORED SATI

 

 

UČENIČKA ZADRUGA

"KOTAČICA"

PAMETAN OBROK ZA PAMETNU DJECU

Koprivničko-križevačka županija u suradnji s Podravkom d.d. pokrenula je projekt „Pametan obrok za pametnu djecu“ radi unapređenja kvalitete školske prehrane djece.

Cilj i svrha projekta: Ovim projektom razvija se novi sustav prehrane u osnovnim školama kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija u cilju poboljšanja prehrane učenika i ujednačavanja školskih obroka u svim školama.

Projekt se provodi kako bi se potaknulo usvajanje zdravih prehrambenih navika kod osnovnoškolaca, uz osiguranje zdravih, kvalitetnih i nutritivno vrijednih obroka. Projekt provode Koprivničko-križevačka županija i Podravka d.d., a tijekom provedbe projekta naglasak je na kontinuiranoj edukaciji djece, roditelja i zaposlenika škole odnosno na upoznavanju svih zainteresiranih skupina o važnosti kvalitetne i zdrave prehrane, kako bi projekt polučio rezultate. Takozvani „pametni obroci“, koje osmišljava tim Podravkinih nutricionista, osmišljeni su u skladu s Nacionalnim smjernicama za prehranu učenika u osnovnim školama u kojima su zastupljene i grupe namirnica koje su djeci potrebne za normalan psihofizički razvoj, a za koje se utvrdilo da do sada nisu bile zastupljene u zadovoljavajućoj mjeri.

 

 

preskoči na navigaciju